Boka en inspirerande föreläsning!

"Dårskap är att önska sig ett annat resultat utan att göra något annorlunda"

Föreläsningar och workshops

Skall ni förändra verksamheten, omorganisera, arbeta med företagskulturen, eller är det dags för en dos inspiration och motivation?

Anna på Wilson Utveckling erbjuder en fartfylld, inspirerande och motiverande föreläsning för er organisation. Föreläsningarna ges i interaktion med åhörarna där de får nya insikter, förhoppningsvis lite magont av allt skrattande samt en stor dos inspiration. Anna finns även på bl.a. Lära för Livet som föreläsare.

Det skall vara kul att gå till jobbet!

Vi anpassar innehåll efter era önskemål.

”Vi jobbar som ett team....eller?

De flesta av oss går i tron att vi arbetar som ett team, men dessvärre ödslas energi och resurser åt de fallgropar vi ramlar ner i som strävsam arbetsgrupp.
Mycket skratt och igenkännande upplevs under dena inspirerande föreläsning!

”Det var bättre förr....”

Människor motsätter sig förändringar av olika skäl. När ledningen ständigt och behövligt försöker leda oss genom omorganisationer och nya arbetssätt sätter vi oss ofta på tvären, vill inte, kan inte, det var bättre förr.... En härlig föreläsning med en stor dos Aha-upplevelser och mycket skratt som ger oss förståelse inskikt i värdet av utvecklings- och förändringsarbetet.

”Det sitter i väggarna...”

Att skapa den goda företagskultur där vi känner lust, motivation och glädje att gå till jobbet är inte självklart. Vi ”ramlar” ofta ner i vardagens ekorrhjul som så lätt påverkar dagen på jobbet. Lustfylld och fartfylld som ger fasligt många aha-upplevelser, mycket skratt och inspiration.

A HAPPY PLACE™

När vi arbetar med organisationsutveckling brukar vi i huvudsak prata om två riktningar. Å den ena axeln behöver den aktuella organisationen utvecklas enligt sin affärsplan, och i den andra riktningen pratar vi om att det ska vara kul att gå till jobbet! När vi skapar samverkan i dessa båda riktningar sker något fantastiskt och långsiktigt hållbart.

Under föreläsningen bjuds du på smakprov och verktyg från två väl beprövade teorier som vi använder när vi arbetar med utveck- ling av människor, för hur det än är, så det du och jag som gör skillnad.

#AHappyPlace går ner på djupet kring samverkan och framgång med en glad och inspirerande mersmak.