Våra utbildningar

Wilson Utveckling erbjuder både öppna utbildningar och företagsanpassade lösningar

Motiverande kurser i Stockholm, Göteborg och Malmö

Wilson Utveckling erbjuder både öppna utbildningar och företagsanpassade lösningar, för att möta individ, grupp, team och organisation. Vi utvecklar medarbetare, chef, ledare, projektledare, ledningsgrupp, HR, VD och annan ledande befattning. Alla utbildningar och kurser erbjuds i ett kompletterande programstöd som synliggör lärprocess och uppföljning av resultat. Led ditt team, grupp och organisation med framgång genom att utveckla och stärka dig i din roll som chef och ledare. Engagerade och delaktiga medarbetare skapar arbetsglädje och resultat.

Kurser Ort och datum

Att leda på distans

 

Webinar

9 Juni 2021

Webbaserade kurser och utbildningar

Vårt programstöd synliggör lär- och utvecklingsprocessen hos dig som deltagare. Du kan när du vill och har möjlighet arbeta med din kurs eller utbildning i plattformen och synliggöra samt mäta dina resultat. Som ett komplement och stöd i våra utblidningsprogram höjs nivån i lärprocessen och effekten blir tydlig. Vi skräddarsyr utbildningarna för dig som deltagare eller företag.

Företagsanpassad utbildning

Wilson Utveckling erbjuder företagsanpassade utbildningar och utvecklingsdagar, för att möta individ, grupp, team och organisation. Du kan antingen fylla i kontaktformuläret, eller ta kontakt med oss direkt på tel 073 – 684 32 35.